Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Προς Καραϊσκάκη η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την χρήση του γηπέδου του Περιστερίου για τον αγώνα με τη Νταντί και πλέον πιθανή λύση είναι να γίνει το ματς στο Καραϊσκάκη κεκλεισμένων των θυρών! Παραχωρεί το γήπεδο ο Μαρινάκης, έως τις 17:00 πρέπει να δηλωθεί η έδρα...

Δεν έχει τέλος το σίριαλ του γηπέδου που θα φιλοξενήσει τη ρεβάνς του Europa League με τη Νταντί Γιουνάιτεντ. Παρότι στην «Ενωση» ήταν βέβαιοι πως θα έχουν στα χέρια τους όλα τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να παραδοθούν στην ΟΥΕΦΑ και να εξασφαλιστεί η άδεια για την διεξαγωγή του αγώνα με την Νταντί προέκυψε σοβαρό και όπως αποδείχτηκε άλυτο πρόβλημα με την Πυροσβεστική .
Συγκεκριμένα η Πυροσβεστική υπηρεσία δεν δίνει την έγκριση της ζητώντας να γίνουν διάφορες εργασίες στο γήπεδο Περιστερίου οι οποίες είναι άγνωστο αν μπορούν να διεξαχθούν μέχρι την Πέμπτη. Αυτή την στιγμή όλα είναι στον αέρα. Πλέον η UEFA θα αναλάβει να αποφασίσει για την έδρα του αγώνα. Με το Καραϊσκάκη να θεωρείται μόνο λύση.
Ωστόσο εάν παίξει εκεί η ΑΕΚ, αυτό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών καθώς ο Ολυμπιακός δεν το παραχωρεί για χρήση με οπαδούς. Ηδη η ΑΕΚ είναι σε επαφή με τους υπεύθυνους της εταιρείας που διαχειρίζεται το Καραϊσκάκη με την «Καραϊσκάκης ΑΕ» ενώ το «πράσινο φως» έχει δώσει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης.
Σε διαφορετική περίπτωση θα προκριθεί η λύση της Νέας Σμύρνης...


πηγή : gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου