Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Υψώστε το λάβαρο της πρόκρισης!

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια στην ιστορία του δίνει απόψε με την Φενέρ στο «Σουκρού Σαράτσογλου» της Κωνσταντινούπολης ο ΠΑΟΚ (21,45, CONN-X TV). Αναλυτικά όλα τα τελευταία νέα.

Το τελευταίο και σημαντικότερο βήμα προκειμένου να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καλείται να κάνει απόψε στην Πόλη ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά στο κατάμεστο και φλεγόμενο «Σουκρού Σαράτσογλου» επιθυμεί να γίνει… πορθητής για μία ιστορική όπως αναμένεται νύχτα.

Η… άλωση της Πόλης

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη επιστρέφει στις ρίζες ιδρυσής της και θα έχει τη συμπαράσταση 2.500 οπαδών της στο γήπεδο της Πόλης. Το πρώτο παιχνίδι που βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ, ανήκει στο παρελθόν και οι Θεσσαλονικείς σήμερα… με τις ευλογίες και τις ευχές σύσσωμων όλων των Ελλήνων φιλάθλων καλούνται να γράψουν ιστορία κόντρα στη Φενέρ του Αικούτ Κοτσαμάν.

Ο τελευταίος… παίζει τη θέση του σήμερα με τα τουρκικά ΜΜΕ στο παιχνίδι με τους «ασπρόμαυρους» και για τον Δικέφαλο παρουσιάζεται ακόμη ένα κίνητρο προκειμένου… να τον απολύσει.

Με Σορλέν και Φωτάκη

Οι αντικαταστάτες των Ίβιτς και Βιτόλο θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι Ολιβιέ Σορλέν και Γιώργος Φωτάκης. Ο Γάλλος θα αγωνιστεί δίπλα στον Πάμπλο Γκαρσία ενώ ο Φωτάκης επιστρέφει μετά από καιρό στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Με 2.500 «κομάντο»

Το εμετικό πανό με τον Μωάμεθ τον Πορθητή το οποίο αναγράφει «Ιστανμπούλ 1453, Σκοτώνω εγώ για εσάς (!)» είναι άγνωστο αν θα αναρτηθεί απόψε στις εξέδρες των οπαδών της Φενέρ.

Στον αντίποδα, 2.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ θα δώσουν το παρών και τη δική τους παράσταση στο γήπεδο των «καναρινιών» και θα προσπαθήσουν να ωθήσουν την ομάδα σε μία ιστορική πρόκριση τόσο για τον σύλλογο όσο και για την πατρίδα μας.

Άλλωστε στο πρώτο παιχνίδι, ήταν εξαιρετικοί και δεν δημιούργησαν το παραμικρό. Το ίδιο καλούνται να κάνουν απόψε και οι «γείτονες» αν και το ενδεχόμενο αυτό δεν συγκεντρώνει μεγάλο ποσοστό επίτευξης.

Με 4-2-3-1

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν έχει στη διάθεση του τους Ίβιτς, Βιτόλο, Ζουέλα και Κριστιάνο. Η ομάδα θα αποτελείται από τους Κρέσιτς στα δοκάρια. Στα μπακ θα είναι οι Μπουσαίντι δεξιά και Λίνο αριστερά. Μαλεζάς και Κοντρέρας θα είναι στο κέντρο της άμυνας ενώ Γκαρσία, Σορλέν και Φωτάκης θα βρίσκονται στον κεντρικό άξονα. Βιειρίνια και Σαλπιγγίδης θα είναι τα βέλη στις πτέρυγες αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Στον αντίποδα οι Τούρκοι θα παραταχθούν με τους:

Γκιονούκ, Λουγκάνο, Ιλχάν, Γκιονούλ, Αντρέ Σάντος, Στοχ, Εμρέ, Κριστιάν, Τοπούζ, Άλεξ και Νιάνγκ.


πηγή : gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου