Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Αλλο πράγμα ο φετινός Ολυμπιακός!


Η νίκη στην πρεμιερα με τον Ηρακλή, οι προπονήσεις με πολλη μπάλα από τον Βαλβέρδε και ο Ολυμπιακός… άλλο πράγμα που θα δούμε στη συνέχεια, είναι τα θέματα για τα οποία γράφει στο blog του στο gazzetta.gr ο Ραούλ Μπράβο…


Γειά σας φίλοι μου,

η προετοιμασία μας για να παρουσιαστούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο ματς της πρεμιέρας με τον Ηρακλή συνεχίζεται. Στο τελευταίο φιλικό, αυτό του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου, ήμασταν σαφώς πιο φρέσκοι. Όσο περνάει ο χρόνος βρίσκουμε τη φόρμα μας. Δεν είμαστε ακόμα στο 100%, κάτι το οποίο θα ήταν παράλογο να συμβεί τώρα, όμως πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα πιάσουμε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Αυτό που έχουμε τώρα στο μυαλό μας είναι να πάμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη και να κερδίσουμε το πρώτο ματς του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας στην πρεμιέρα. Πρέπει να κερδίσουμε γιατί ακολουθεί και η διακοπή και θέλουμε να δουλέψουμε αυτές τις μέρες μέχρι το δεύτερο ματς πρωταθλήματος με την Κέρκυρα, με ηρεμία και απόλυτη συγκέντρωση.

Μου λένε κάποιοι φίλοι ότι στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις μας στη Θεσσαλονίκη δεν έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο και γνωρίζουμε μονάχα ήττες χωρίς μάλιστα να σκοράρουμε. Έτσι είναι, όμως τα στατιστικά είναι για να σπάνε και αυτό θα πάμε να κάνουμε το Σάββατο.

Πιστέψτε με, ο φετινός Ολυμπιακός όταν πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσης θα είναι άλλο πράγμα. Η έλευση του κ. Βαλβέρδε τα άλλαξε όλα. Για μένα είναι πολύ σημαντική η παρουσία του. Ένα απλό παράδειγμα θα αναφέρω για να καταλάβετε γιατί μέσα σε λίγες μέρες άλλαξε το στυλ παιχνιδιού μας. Τα άσκοπα τρεξίματα και οι περιττές ασκήσεις χωρίς μπάλα που κάναμε με τους προηγούμενους, έδωσαν τη θέση τους σε προπονήσεις με πολύ μπάλα.

Από την πρώτη μέρα του κ. Βαλβέρδε καταναλώνουμε τον περισσότερο χρόνο της προπόνησης παίζοντας ποδόσφαιρο. Το στυλ προπονήσεων είναι διαφορετικό. Γίνεται δουλειά με απόλυτη σοβαρότητα, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι στιγμές χαλάρωσης που διώχνουν την κούραση από πάνω μας. Το σημαντικότερο είναι ότι όλοι δουλεύουμε με μεγάλη όρεξη και αυτό οφείλεται στον κόουτς. Αν προσθέσουμε και τις εξαιρετικές προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ σε όλες τις γραμμές, καταλαβαίνετε γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη αισιοδοξία από μέρους μου.

Κλείνοντας, να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού που με σταματάει στο δρόμο και μου εκφράζει την αγάπη του. Τέτοια ζεστασιά δεν έχω νιώσει πουθενά, ούτε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Να είστε σίγουροι ότι σε κάθε αγώνα θα δίνω το 100% για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του। Αυτό είναι υπόσχεση.


πηγή : gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου