Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Μετά το... γήπεδο, ψάχνει την πρόκριση

Να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θέλει η ΑΕΚ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του δεύτερου τη τάξει ευρωπαϊκού θεσμού (Novasports1, 21.00)

Στη "σκιά" των όσων τραγελαφικών γεγονότων συνέβησαν με την αναζήτηση έδρας για την διεξαγωγή του αγώνα, η ΑΕΚ καλείται να υπερασπιστεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" το πολύτιμο αλλά συνάμα ύπουλο 1-0 του πρώτου αγώνα.

Η "Ένωση" θα αναγκαστεί να αγωνιστεί σε ένα "ξένο" γήπεδο, χωρίς τη στήριξη των οπαδών της, καθώς η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού. Αντίθετα, η σκωτσέζικη ομάδα θα έχει τη συμπαράσταση 500 περίπου φιλάθλων της.

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί με μοναδικό απόντα τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος είναι τραυματίας, την θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο Γιάχιτς, με τον Γεωργέα να τοποθετείται στο δεξί άκρο της άμυνας.

"Θα πρέπει να προσέξουμε. Δεν είναι μόνο το ψηλό παιχνίδι, αφού έχει γρήγορους και καλούς παίκτες. Γενικά η ομάδα είναι καλύτερη απ’ αυτή που είδαμε. Πρέπει να προσπαθούμε με πάθος σε όλο το παιχνίδι. Αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Πρέπει να προσπαθήσουμε όπως και στην έδρα τους, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε εκεί που ξέρω ότι μπορούμε, δηλαδή στη νίκη", δήλωσε για το ματς ο τεχνικός της "Ένωσης", Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΑΕΚ: Σάχα, Γιάχιτς, Μανωλάς, Λαγός, Γεωργέας, Μάκος, Καφές, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Τζιμπούρ.

ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Πέρνις, Κένεθ, Ντοντς, Ντίξον, Ντίλον, Μπουαμπέν, Γκομίς, Κόνγουεϊ, Ρόμπερτσον, Ντέιλι, Γκουντγουίλι।


πηγή : contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου