Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Eτοιμάζει ισπανικό δίδυμο

Ο αγώνας πρεμιέρα με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τον ΟΣΦΠ, με τον Βαλβέρδε να ετοιμάζει τους Μοϊσές και Φουστέ. Εντός αποστολής αμφότεροι οι νεοφερμένοι των Πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης με τους «κυανόλευκους», ωστόσο ο Ίβηρας τεχνικός θα έχει μαζί του στην αποστολή όλα τα εναπομείναντα «όπλα» του για το παιχνίδι με τον «Γηραιό».

Εντός απόστολής θα βρίσκονται οι Μοϊσές και Φουστέ με τον πρώτο μάλιστα να έχει σημαντικές πιθανότητες να είναι βασικός από την αρχή. Είναι δεδομένο ότι στο φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού ένα στοιχείο που κάνει τη διαφορά είναι… η ύπαρξη λύσεων και στον πάγκο, γεγονός το οποίο καθιστά τον ΟΣΦΠ, δυνατότερο και καλύτερο από την περυσινή σεζόν.

Παράλληλα, από τους νεοφερμένους στην ομάδα εντός αποστολής θα είναι και ο Φουστέ με τον Πάντελιτς। Μπορεί αμφότεροι να μην έχουν ελπίδες να ξεκινήσουν ως βασικοί, ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα βρίσκονται στον πάγκο της ομάδας.


πηγή : gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου