Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Αργεί του Μόρα…

Σε συζητήσεις βρίσκεται η διοίκηση της ΑΕΚ με τον Βαγγέλη Μόρα, τον οποίο προορίζουν για αντικαταστάτη του Μαϊστόροβιτς αλλά όπως αναφέρουν στην «Ένωση» δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία. Αγκάθι και οι απαιτήσεις της Μπολόνια.

Την υπόθεση Μπούμπα Ντιοπ αρχίζει να θυμίζει η περίπτωση Μόρα στην ΑΕΚ καθώς όπως όλα δείχνουν αναμένεται να τραβήξει αρκετές ημέρες ακόμα το θέμα της απόκτησης ενός στόπερ. Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας Βαγγέλης Μόρας αποτελεί πάντα το Νο1 στόχο της «Ένωσης» αλλά όπως τονίζουν οι διοικούντες την ΠΑΕ αν και βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις με τον παίκτη δεν έχει υπάρξει ακόμη καμία συμφωνία. Εξάλλου το μπάτζετ που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν ξεπερνά τις 400.000 ευρώ ενώ δεν ήθελαν να δώσουν λεφτά και στην Ιταλική ομάδα για την παραχώρηση του παίκτη. Σύμφωνα όμως με τα τελευταία δεδομένα ο Αδαμίδης είναι πιθανό να αρχίσει νέο κύκλο επαφών με τη Μπολόνια ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να ντυθεί ο διεθνής αμυντικός στα κιτρινόμαυρα.

Κριμπάρι - Ορέστες

Εν τω μεταξύ Ιταλικά μέσα επιμένουν να γράφουν πως ο βραζιλιάνος Εμίλσον Κριμπάρι της Λάτσιο είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ κάνοντας λόγο για πρόταση της ΑΕΚ που έχει ήδη κατατεθεί και θα απαντηθεί από τους Ρωμαίους σύντομα, με τη διοίκηση της «Ένωσης» να διαψεύδει κατηγορηματικά το παραπάνω σενάριο.

Πάντως όσο καθυστερεί η ανακοίνωση μεταγραφής ενός στόπερ ολοένα και θα πληθαίνουν οι προτάσεις των μάνατζερ στα γραφεία της ΑΕΚ. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και ο Ζούνιορ Άλβες Ορέστες της Ναβάλ ο οποίος όπως τόνιζαν από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ όντως προτάθηκε αλλά η περίπτωσή του δεν θα απασχολήσει περαιτέρω τους ανθρώπους της ΑΕΚ


πηγή : gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου