Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Βασικοί Σορλέν και Φωτάκης

Τους Ολιβιέ Σορλέν και Γιώργο Φωτάκη προορίζει ως βασικούς στον επαναλητπικό με την Φενέρμπαχτσε ο Παύλος Δερμιτζάκης, αφού οι δύο μέσοι αναμένεται να πάρουν τη θέση των τιμωρημένων Ίβιτς και Βιτόλο.

Άπαντες στην ομάδα του ΠΑΟΚ κινούνται σε ρυθμούς... Φενέρμπαχτσε και «Σουκρού Σαράτσογλου», αφού ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία στον «Δικέφαλο» του Βορρά καταστρώνουν τα σχέδια τους ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τους Τούρκους στο πλαίσιο των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο τεχνικός του μακεδονικού συλλόγου, Παύλος Δερμιτζάκης ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα στις προπονήσεις της ομάδας και ψάχνει να βρει τους αντικαταστάτες των τιμωρημένων, Βλάνταν Ίβιτς και Βίκτορ Βιτόλο.
Ο νεαρός προπονητής πάντως φαίνεται να καταλήγει στις λύσεις των Ολιβιέ Σορλέν και Γιώργου Φωτάκη, ώστε να καλυφθούν τα κενά στη μεσαία γραμμή του «Δικεφάλου».
Από κει και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του αρχικού σχήματος θα είναι οι ίδιοι με το πρώτο ματς της Τούμπας.

Μετά τη «Φενέρ» ο τεχνικός διευθυντής


Μετά τον επαναληπτικό με την Φενέρμπαχτσε αναμένεται να ανοίξει και ο «φάκελος» με το θέμα του τεχνικού διευθυντή για τον ΠΑΟΚ, αφού ελέω... Γιουρόπα Λιγκ έχουν «παγώσει» όλα τα θέματα της ομάδας.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να κλείσει και το θέμα της χορηγίας στην φανέλα της ομάδας, το οποίο είναι γεγονός ότι έχει καθυστερήσει αρκετά।


πηγή : gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου